Gastenboek 1e reis

Dit gastenboek was in gebruik tijdens mijn eerste reis naar Australie. Nieuwe berichten kunnen nu niet meer toegevoegd worden.

Manon

 

 Van: J.G.M. Keijzer (hans@keijzer.nl)

Datum: Mon Sep 11, 2000

Gastenboek voor Manon

Hallo Manon,

Ik heb een gastenboek voor je gemaakt. Iedereen die op je site komt, kan nu een boodschap voor je achterlaten.

 

Van: Jan Jelle (janjelle@hotmail.com)

Datum: Tue Sep 12, 2000

Reisverslag

Hoi, 

Ik heb je site gevonden en ik heb het reisverslag toegevoegd aan de sydney.pagina.nl. Tevens zou je de site kunnen aanmelden bij www.reisindex.nl.

Groet, 

Jan Jelle

 

Van: Rene Keijzer (keijz053@wxs.nl)

Datum: Tue Sep 12, 2000

Hallo manon

Bedankt voor je mailtjes, leuk om te lezen. De foto is ook klaar die ik op Schiphol heb gemaakt, als je een vaste verblijfplaats hebt, asielzoekerscentrum o.i.d., stuur ik hem naar je toe.

Groetjes en veel plezier daar bij skippy.

Rene

 

Van: Josefien Hofstede (jhofstede@hotmail.com)

Datum: Mon Sep 18, 2000

Manons avonturen !!!

Hallo Manon !

Hartstikke leuk dat je een eigen site hebt gemaakt !!! Natuurlijk sta ik hier ook in! Ik maak uit je verhalen op dat jij je ontiegelijk goed vermaakt daar en ik ben hartstikke jaloers op je! (ik wou dat ik erbij was!!). Ik vind het leuk om lekker veel contact te hebben! En ben heel nieuwsgierig naar alle foto's van je avonturen! Nog een hele fijne tijd daar gewenst en tot mails!!

Veel liefs van Josefien!

 

Van: Pouw Geuzebroek (pouw_geuzebroek@nl.ibm.com)

Datum: Tue Sep 19, 2000

Hoi Manon,

Wat een leuke homepage. Vooral de foto's zijn erg mooi. Ik heb een collega die vorig jaar op vakantie geweest is in Down Under, maar niet naar Fraser Island. Hij heeft al van menigeen gehoord dat dat stom was, na jouw foto's te hebben gezien is hij overtuigd.

Groetjes,

Pouw & Paula

 

Van: Marga (marga_de_jong@amway.com)

Datum: Wed Sep 20, 2000

Hoi Manon,

Ik hoef natuurlijk niet te vragen hoe het met je gaat. 't Is overduidelijk dat jij op het moment en de komende maanden het veel beter zal hebben dan ik. Ik stuur binnenkort wel een mailtje over het leven hier in het natte (as always) Nederland.

Groetjes,

Marga

 

Van: Kirsten Vegt (e.m.vegt@freeler.nl)

Datum: Wed Sep 20, 2000

Hidoho

Hoi Manon,

Sylvia heeft me net even even jouw homegape laten zien, leuk hoor! We komen binnenkort wel even langs als we in de buurt zijn. Je krijgt ook de groetekes van Syl die hier naast me zit met Minou op d'r schoot (die ik overigens vanavond op de staart heb getrapt à Eddy boos op me omdat Syl en ik zo ongelovelijk onhandig zijn à valt wel mee vinden we zelf). Nou nog veel plezier in Australie (volg je de Olympische Spelen ook by the way?). Eh doegie. Groetjes, Kirsten.

 

Van: Igor Stalpers-Croeze (stalpers-croeze@castel.nl)

Datum: Thu Sep 21, 2000

Groetjes van Julius

Hoi Manon,

Een prachtige site! En veel leuke foto's. Met Julius gaat het prima. Nu al bijna 3 en een halve maand en hij wordt steeds groter. Ik wil binnenkort weer wat foto's op het www zetten, dus je kunt hem bewonderen op http://juliusstalpers.cjb.net.

Groetjes van ons uit Nederland,

Igor, Hester en Julius.

 

Van: Suzanne (downunder_2001@hotmail.com)

Datum:Thu Sep 21, 2000

Mooie site!!

Ha Manon,

Nou, allereerst een compliment voor je vader hoor! Een hele mooie site. Je bent nog niet zo lang weg, maar nu al superveel leuke verhalen. Ik hebnog niet alles gelezen, maar daar neem ik nog wel de tijd voor. Ik heb ondertussen al aardig wat internetsites over Oz gezien, maar deze is wel heel mooi hoor. Ik ga trouwens zelf april volgend jaar naar Australie. Ja, dat duurt nog wel eventrjes, maar de voorpret is er niet minder om. Ik geniet nu al als ik denk aan alles wat ik misschien wel niet ga beleven. Jij bent in je eentje vertrokken he. Knap hoor. Ik ga samen met mijn vriend, dat scheelt denk ik wel. Ik zal je site de komende tijd zeker in de gaten gaan houden, want tips kan ik wel gebruiken.

Groetjes en geniet er van!! Suzanne

 

Van: Paul en Nanny (paunan@castel.nl)

Datum: Sat Sep 23, 2000

Hartstikke leuke website. Hebben we met zijn tweeen van genoten. Wat kun jij leuk schrijven zeg. We blijven je volgen en we maken hier natuurlijk lang niet zoveel mee als jij daar. Groetjes Paul en Nanny

 

Van: Laura (diggy_down@hotmail.com)

Datum: Mon Sep 25, 2000

Groetjes uit Sydney !

Hallo Manon! 

Wat een onwijs leuke site! Je begrijpt natuurlijk wel dat ik haast niet kan wachten om uit Sydney weg te gaan en om dezelfde route richting Cairns te nemen. Al is het maar half zo leuk als het klinkt dan is het voor mij al geslaagd! En dan in Cairns kom ik je natuurlijk heel snel opzoeken. Kunnen we misschien samen nog meer 'spannende avonturen' beleven!

Groetjes Laura…..

 

Van: Mette (mettestrubbe@hotmail.com)

Datum: Sat Sep 30, 2000

Heel erg leuk gedaan!!!

Echt heel erg leuk! Zo kunnen wij ook meegenieten. Zet er nog wat foto's van jezelf op en van de leuke jongens die je daar ontmoet! Ik email je nog! 

Groetjes en liefs Mette

 

Van: Maarten (M_dejong@hotmail.com)

Datum: Sat Sep 30, 2000

Ontmoeten...

Hoi manon,

Ik zit binnenkrot in Brisbane. Ontmoeten we elkaar nog? Ik hoop het. Stuur maar even een emailtje.

Tot snel, Maarten.

 

Van: Martijn (martijntjehemmer@hotmail.com)

Datum: Wed Nov 1, 2000

Met geluk...

Ha die Manon,

Bij toeval ben ik op je site gekomen, en naar aanleiding van je leuke reisverhalen in de zekerheid gesteld, dat jij de Manon bent die Ralph bedoelde. Mocht je Ralph erg missen, dan kun je altijd even kijken op www.hemmer.nl. Via deze site heb je een directe link naar de "Arne en Ralph Kangoeroe Site" vol met foto's van de jongens en hun vrienden. Helaas niet zulke leuke reisverhalen zoals je die bij jou vindt, toch is het misschien de moeite waard.

Groetjes en nog veel plezier!

Martijn

 

Van: Wee John (jonmcconnell@yahoo.com)

Datum: Thu Nov 2, 2000

Keep Smiling

Hey there! It has meen a pleasure to meet such a wonderful girl as yourself. You have the sweetest smile that I have ever seen. Shame that I didn't get to meet you sooner.

Take care on the rest of your trip an ddrop me a line if you get the chance, until the next time, Be Good, Be in Touch, Be yourself, Love Jon xx

 

Van: Arne en Ralph (arneralph@hotmail.com)

Datum: Mon Dec 11, 2000

Koud!!!

He Manon,

Nou het is niet alleen koud in Holland hoor! Wij zitten nu in New York en het is gewoon 3 graden onder nul. Dit is overigens de laatste dag van onze wereldreis. Morgen vliegen we alweer terug naar, het voor ons nu warme, Nederland. Erg leuk om je verhalen nog te lezen. Nou, nog veel plezier op jouw reis.

Groeten, Arne en Ralph

 

Van: marc (mwopereis@hotmail.com)

Datum: Sun Dec 17, 2000

Hallo Manon,

Toevallig kwam ik op je site terecht. Ik heb alles nog lang niet gezien en gelezen. Maar complimenten voor je mooie en overzichtelijke site. Nog heel veel plezier en ik hou je belevenissen in de gaten.

Groeten Marc

 

Van: Marga de Jong (marga_de_jong@amway.com)

Datum: Mon Dec 18, 2000

Hoi,

Even snel een berichtje van mij. Jij hebt het over een koude winter, maar FYI (for your info) het is hier rond de 11 graden! Een witte kerst kunnen we dus wel weer vergeten. Ik heb een kaart gestuurd, maar ik ben bang dat ik deze te laat heb opgestuurd. In ieder geval als je niks ontvangt, ik heb 't opgestuurd (ben je dus niet vergeten).

Groetjes, Marga

 

Van: Tanja (tveldman@hotmail.com)

Datum: Wed Jan 3, 2001

Hoi,

Leuke site en leuk om te lezen wat je allemaal beleefd. Ik vertrek zelf 28 januari voor een jaartje reizen en na Fiji en Nieuw Zeeland ga ik voor 8 maanden naar Oz. Op www.onzereis.com kun je hier meer over lezen. Nog veel plezier, groetjes Tanja

 

Van: Ruud en Astrid (ruudbais@hetnet.nl)

Datum: Tue Jan 23, 2001

Hello Manon,

Hier ben ik dan beland op je internet site. Hartstikke leuk zeg. Vooral die verschillende reacties. By the way, vergeet ons ook niet en drop us a line to when you are in the buurt.

Bye bye

Ruud en As

 

Van: Dennis 'the Duthcie'(dennisgoesdownunder@hotmail.com)

Datum: Mon Jan 29, 2001

Hee Manon

Leuke foto's van Brisbane op de site! Ben net terug van Stradbroke: was erg relaxed… Veel plezier nog in Sydney en tot Melbourne. 

Op mijn site'tje staan ook weer nieuwe foto's van Brisbane (www.geocities.com/dennisgoesdownunder).

mzl.

 

van: Rogier (rogier@recmis.myweb.nl)

Datum: Mon Jul 2 23:56:55 2001 

DE EERSTE?!?

Hee Manon,

Leuke site! Kwam er terecht via de site van Gumtree...

Ik hoop zelf op 10 sept. af te reizen naar Sydney en van daar naar Melbourne te reizen. Helaas maar voor 3 korte weekjes, maar je kunt niet alles hebben he...?!?

 

van: Ismael (i.lotz@chello.nl)

Datum: Sat Jul 7 14:46:46 2001 

De Tweede!!?

Hoi Manon....

Leuk zeg zo'n site. Ook ik hoop als de 

zoveelste nederlander in december te 

vertrekken naar Down Under. En dan.... zien 

we wel weer.

Veel plezier daar nog!

Groetjes!

 

van: Celina (wildrose@mauimail.com)

Datum: Tue Jul 10 18:42:25 2001

He Manon,

Geweldige site! 

Je hebt zoveel geschreven dat ik nog wel even 

bezig ben met alles te lezen.

Ik wil volgend jaar heel graag naar Australie 

voor een jaar en ben daarom allerlei info aan 

het zoeken...

Door al die geweldige reisverhalen waaronder 

die van jou, kan ik haast niet wachten tot ik er 

ben....

Bedankt voor alle leuke verhalen...

Celina

 

van: Mike Bakker (mikebakker@hotmail.com)

Datum: Sat Jul 14 00:51:20 2001

Ik vind het een heel mooi reisverslag en ik krijg hierdoor steeds meer zin in mijn eigen reis naar Australie in december. Ik vind het onwijs goed dat je voor een lange tijd in Australie blijft. Echt een levenservaring.

van: Florine (floblankenheym@hotmail.com)

Datum: Sat Jul 14 00:54:02 2001

We zitten nu met z'n zevenen jouw website te bekijken en we vinden hem heel erg wijs! We hopen dat jullie nog veel leuke dingen gaan doen, zodat we die kunnen lezen!

Groetjes

Janjoost, Florine, Barbara enz...............

 

van: Peter Meijer (pmeijer1978@hotmail.com)

Datum: Sat Jul 14 15:54:24 2001 

Australie

Hallo Manon,

je kent me niet maar ik kwam je mooie site tegen op het internet. Hoe bevalt het daar in Australie?. Ik ga vanaf 22 December 2001 ook naar Australie met twee vrienden en mijn zus. We zijn druk met voorbereidingen bezig, wij doen alles zelf. Ik heb er ongelooflijk veel zin in. Ik hou je site in de gaten.

Groetjes Peter Meijer

 

van: Marloes (carnalmarloes@hotmail.nl)

Datum: Tue Jul 17 11:31:49 2001

Hoi Manon.

Wat een ontzettende leuke site. Zelf ga ik in nov naar Australie. Eerst met een groep en daarna na 3 dagen Sydney alleen. Hoe je het beschrijft is zo leuk, ik heb net het gevoel of ik er al zit.

Hoop nog meer te kunnen lezen.

Adios Marloes

 

van: klaatje (klazien30@hotmail.com)

Datum: Sat Jul 21 23:40:16 2001

een enige site, en hele mooie foto s, hoop over een tijd de reis ook te maken, schiet al aardig in de richting om het geld bij elkaar te krijgen

top en moedig gedaan.

groetjes klaatje

van: jonnie (jonnie68australia@hotmail.com)

Datum: Sun Jul 29 13:47:44 2001

hoi als eerste mooie foto,s kingspark,ik ga meestal in november december dan is het vrij

warm weet jij hoe het is in juni

 

van: maaike (maaikescdl@hotmail.com)

Datum: Mon Jul 30 14:18:17 2001 

hai

ha manon, 

ik heb met ontzettend veel plezier je verhaal gelezen!! Op een leuke manier geschreven en veel informatie, ik denk dat dit wel de beste site is die ik ben tegengekomen tussen alle OZ-sites!

Ik ga zelf begin oktober voor een jaar naar OZ en door jou verhaal heb ik er nog meer zin in gekregen!

groetjes maaike

 

van: Peer (phermens@waalwijk.nl)

Datum: Mon Aug 6 13:42:28 2001 

OZ-virus

Hallo Manon,

Geweldig reisverslag. Als oudere jongere (37) ben ik, na mijn studie-tijd, meerdere malen langdurig in Oz geweest (langste onafgebroken tijd was 9 mnd (Global trip of 15 mths), kortste periode 7 weken, last years Olympics). Oz will allways be my homeland. Mijn ouderlijk huis stond (tot mijn 10e) nl. in Kenwick (near Perth). Ik voel me dus vaak een echte 'sandgroper' (iemand uit WA). 

Je nabeschouwingen waren overigens spot on.

Ik heb gedurende al die weken met veel plezier je verhalen gelezen. Dank je wel,

G'day 

Peer Hermens

 

van: Pytsje (pytsje_dijkman@hotmail.com)

Datum: Mon Aug 6 14:14:35 2001

Ik weet het nu zeker, ik ga na mijn opleiding ook naar Australie, ook al duurt dat nog vier jaar, maar in die tijd kan ik veel sparen en dus ook veel van Australie zien. Ik heb even 1 vraag: Je bent alleen naar australie gegaan maar ontmoette vele mensen tijdens die reis, gaat het contact maken zo gemakkelijk? Ik hou echt van veel mensen om mij heen, daarom die vraag, je ziet maar of je het beantwoord.

Groetjes Pytsje

 

van: Jeroen (jeroenisleuk@hotmail.com)

Datum: Sun Aug 12 02:10:54 2001 

Ik wil ooooook!

Heej..leuke site zeg...nu ik een groot gedeelte heb gelezen wil ik helemaal ( ik moet alleen nog even mijn baan opzeggen!). Momenteel ga ik nog alleen, maar mocht iemand dit lezen en zoiets hebben van, ik wil ook dan meel me maar even, ik ben 26 en woon in Eindhoven en enorme muziekliefhebber! Mooie site!!

 

van: Ruud Bais (ipaonsite@cs.com)

Datum: Sun Aug 26 18:06:12 2001 

Wanneer kom je terug!!!!

He manon, 

Ik heb net een mail gestuurd maar ik denk niet dat het goed ging. Ik ben net terug van 6 weken mexico. In het gebied waar ik zat komen bijna nooit toeristen dus dat was wel gaaf.

Zeg dit e-mail is wel leuk maar waneer kom je terug want ik wil snel weer eens met je uit eten.

Groeten

Ruud

 

van: patrick (p.leegte@planet.nl)

Datum: Thu Sep 6 18:23:43 2001

Hee nonnie,

Dear Manon,

Great site, great story, beautiful pictures and I'm happy for you that you made the trip and it's nice to know that you're back home!

p.